Fiberinstallation i Stockholm

Fiberinstallation med projektering

CC Consult I Stockholm AB utför fiberinstallationer i Stockholm och omnejd. Med lång erfarenhet och bred kompetens inom fiberinstallationer kan vi erbjuda den bästa lösningen för era behov. Vi hjälper er att möta behovet idag och även för framtiden. Inget projekt är för litet eller för stort.

Behöver du hjälp med fiberinstallation?

Vi hjälper er med fiberinstallation i Stockholm

Felsökning & installation av fiber

Vi tar ansvar och säkrar noggranna mätningar så att hastigheten i fibern upprätthålls. Vi hjälper företag, kommuner, skolor, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och villaföreningar med fiberinstallationer.

Våra fibertekniker kan även hjälpa till med felsökning på fibernät och har instrument för detta. Vårt mål är att skapa den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för dig/er med avseende på högsta kvalitet.

Vill du ha en kompetent och noggrann samarbetspartners när det gäller fiberinstallationer då skall du välja CC Consult I Stockholm AB.

Välkommen att kontakta oss idag vid frågor eller offert på 

Allmänt

Vi blir mer och mer beroende av internet för att få vardagen att fungera. Vår erfarenhet är att större aktörer, inte minst inom den kommunala förvaltningen, inser hur viktigt det är att fiberinstallationer genomförs på rätt sätt. Detta för att klara kraven från myndigheter och privatpersoner i ett längre perspektiv.

Kvalité och nöjdhet
Vårt mål är också att alltid ha korta inställelsetider samt lämna utförda installationer till kundens belåtenhet.

Behöver du en fiberinstallation i Stockholms län? Välkommen att kontakta oss idag vid frågor eller offert på

Fiberinstallation i Stockholm